Tasty Noten heeft een ruim assortiment aan noten, zaden, pitten en zuidvruchten. Het liefst helpen wij al onze klanten persoonlijk, maar hebben het bestellen van onze producten via www.tastynoten.nl wel erg gemakkelijk gemaakt. Ons assortiment richt zich voornamelijk op noten, zaden, pitten en zuidvruchten die passen binnen een gezond en gebalanceerd dieet. Het is niet zo dat wij gezondheidfreaks zijn, maar we zijn ons er wel van bewust dat gezond eten belangrijk is voor een vitaal leven. En wie wil dat nu niet?

Wat doen wij anders?

Zijn alle noten gezond? In supermarkten vinden we de noten vooral in de schappen bij de chips en andere hapjes voor bij de borrel. Deze noten zijn meestal gebrand en vaak extra op smaak gebracht met (heel veel) smaakstoffen en smaakversterkers. Gebrande noten bevatten minder vitamines en mineralen. Het branden is nodig om extra smaakstoffen en smaakversterkers toe te kunnen voegen. Vooral smaakversterkers passen niet binnen een goed dieet.

Veel supermarkten hebben een zeer beperkt aanbod aan gezonde noten. Onze ervaring is dat speciaalzaken zich ook vooral richten op mensen die noten eten als borrelhapje en niet als onderdeel van een gebalanceerd dieet.

Zoals gezegd is ons assortiment gericht op gezond. Gezond tegen een eerlijke prijs!

Wat doen wij extra?

Als eerste zijn al onze producten vers. Hiervoor durven wij onze handen in het vuur te steken! Wanneer wij je bestelling ontvangen, dan pas gaan we het ook verpakken. Direct na het verpakken versturen wij de bestelling naar het door jou opgegeven afleveradres. We behouden tenslotte de ambitie om al onze klanten persoonlijk te bedienen.

Deze aanpak heeft als voordeel dat alle bestellingen voor 16:00 uur op werkdagen de volgende dag al worden afgeleverd. Is je bestelling boven de €25,00, dan versturen wij het zelfs gratis!

We horen graag je mening

Wij horen graag van je. Opmerkingen zijn net zo welkom als vragen. Neem contact met ons.