Je bestelling wordt afgeleverd met PostNL. Wij bezorgen overal in Nederland. Bestellingen boven de €25,00 worden gratis geleverd!

24-uurs service

Door gebruik te maken van PostNL kunnen wij je een 24-uurs service bieden. Dit houdt in dat bestellingen die op werkdagen voor 16:00 worden besteld, binnen 24 uur bij je worden afgeleverd. Dat is ook afleveren op zaterdag. Natuurlijk kun je je bestelling ook laten afleveren op een ander adres (bijvoorbeeld bij de buren of op kantoor).

Wat als ik niet thuis ben?

Ben je niet aanwezig? Dan biedt PostNL het pakket aan bij de buren. Je ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Als afgeven bij de buren niet lukt, probeert PostNL het op een later tijdstip een tweede keer. Als aflevering van je bestelling uiteindelijk niet mogelijk is, kan je de bestelling binnen 3 weken op het Postkantoor afhalen.

Lukt het niet om je bestelling bij de buren af te leveren, dan krijg je van de chauffeur een bericht met een niet-thuis-code. Met deze niet-thuis-code kun je - op dezelfde dag vóór 22:00 uur - via MijnPakket een keuze maken voor een tweede bezorging, bijvoorbeeld bij de buren of op een PostNL servicepunt. Als je bericht van de chauffeur hebt ontvangen, kun je ook gebruik maken van de 3S-barcode van je bestelling.

Woon je buiten Nederland?

Om ons bestelproces eenvoudig te houden, leveren wij alleen in Nederland via onze winkel. Echter kunnen wij je altijd van dienst zijn. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.