In onze winkel is het gehele bestelproces beveiligd. Hiervoor maken wij gebruik van een beveiligde verbinding. De communicatie tussen jou en ons is onbereikbaar voor andere partijen. Je persoonlijke gegevens zijn zo beschermd. Wanneer je vanuit onze winkel naar je bank gaat. Dan gaat dit weer via een beveiligde omgeving.

Je kunt onze beveiligde verbinding eenvoudig controleren door naar de adresbalk van je browser te kijken. Daar staat https en niet http. De 's' staat voor secure (veilig).

Betaaloptie 1: Eenvoudig betalen via iDeal

iDeal is een betaalmethode waarmee je online aankopen snel en veilig kunnen betalen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Om gebruik te maken van iDeal hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Meer informatie over iDeal kun je vinden op de informatiesite www.ideal.nl.

Betaaloptie 2: Betalen na ontvangst van je bestelling

iDeal is een eenvoudige betaalmethode. Alleen het gaat altijd via de internetbankieromgeving van je eigen bank. Dit is niet altijd handig, als je geen reader/e.identifier bij de hand hebt of andere benodigde gegevens. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit is betalen nadat jij de bestelling hebt ontvangen.

Een dag nadat wij je bestelling hebben verstuurd, ontvang je van ons een e-mail met de gegevens om te betalen. Betalen is dan alsnog mogelijk door middel van iDeal via onze winkel. Mocht je liever gebruik maken van een bankoverschrijving, dan is dat ook geen probleem.