Kokos snippers
Omschrijving
Heerlijke snippers kokos uit de kokosnoot van de kokosboom. Kokos is het gedroogde vruchtvlees van de kokosnoot. De kokos die wij verkopen is afkomstig van de Filipijnen.

Kokos is ontstekingsremmend en het heeft een anti-bacteriele werking. Dat maakt kokosolie een goed middel tegen onder meer verkoudheid, eczeem, koorts en keelpijn. Ook blijkt uit onderzoek dat kokos de kans op hart- en vaatziekten vermindert en beschermt tegen diabetes. Een feit is dat de volken waar geen hart- en vaatziekten voorkomen, zoals groepen in Nieuw Zeeland relatief veel kokos eten.

De Coconut Research Center heeft een PDF gepubliceerd van 36 kantjes waar alleen maar de twee-regelige gegevens van de geneeskrachtige wetenschappelijke onderzoeken in staan. Duizenden wetenschappers hebben zich gebogen over de geneeskrachtige werking van kokosnoot.

Kokos zit vol verzadigde vetten en hierdoor wordt vaak gesteld dat kokos daarom zeer ongezond is. Maar dit is niet helemaal juist. De verzadigde vetten in kokosolie bevatten voor het grootste deel middellange vetzuurketen en dat wil zeggen dat de lever deze vetten makkelijk kan afbreken, daarom wordt het niet opgeslagen als vet.

En kokos is bovenal gewoon lekker. Deze snippers van kokos kunnen heerlijk op een toetje verwerkt worden of in een muesli.

Kokos snippers

Snippers van kokos zijn heerlijk en gezond. Strooi de snippers op een toetje en maak er een feest van.

€ 2,25
350 gram
€ 6,43 per Kilo