Superfood muesli
Omschrijving

Superfood muesli (haver, gerst , tarwevlokken) is de favoriete muesli van Clark Kent. De basis is onze gezonde drie granen muesli die we hebben aangevuld met een aantal superfood producten. Zo is chiazaad een echte alleskunner met een compleet aminozuurprofiel, zeer goede omega 3 vetten en rijk aan allerlei mineralen en vezels. Ook hennepzaad is een goede bron van eiwitten en bevat het een mooie spreiding van vitaminen en mineralen, waaronder ijzer, calcium, fosfor, magnesium, zink en koper.

Goji bessen zijn rijk aan antioxidanten. Antioxidanten binden zich aan vrije radicalen en voorkomen allerlei degeneratieve ziekten. Mulberries, moerbeibessen, vertragen de afbraak van suikers in de darmen, hierdoor worden suikers langzamer opgenomen in het bloed. Incabessen bevorderen spierherstel en groei, en het vermogen om voedingsstoffen op te nemen en te behouden in onze cellen.

Tot slot vinden we in deze super food muesli nog cranberries. Ook wel de veenbes genoemd. Deze vrucht staat vooral bekend om zijn positieve effect op de blaas.

Bevat 3-granen muesli (haver, gerst , tarwevlokken), chiazaad, hennepzaad, gojibessen, moerbeibessen, incabessen en cranberries.

Wij verkopen ook een superfoodmix zonder muesli.

Superfood muesli

3-granen muesli, chiazaad, hennepzaad, gojibessen, moerbeibessen, incabessen en cranberries.

€ 4,95
500 gram
€ 9,90 per Kilo