Sporters muesli
Omschrijving

Iedereen heeft baat bij een gezond ontbijt, maar sporters des te meer. Ons lichaam heeft brandstof nodig om de dag door te komen. Vooral onze spieren vragen veel van ons lichaam bij inspanning. Door ons lichaam op tijd te voorzien van gezonde voedingsstoffen presteren we niet alleen beter met sporten, maar herstellen we er ook sneller van.

Een van de belangrijkste ingrediënten van een sportersontbijt is eiwitten. Eiwitten vinden we vooral terug in noten, maar zijn ook rijk aanwezig in hennepzaad, pompoenpitten en gojibessen. 100 gram hennepzaad bestaat voor wel 34 gram uit eiwitten. Voor pompoenpitten is dit 25 gram en gojibessen bijna 12 gram.

Andere belangrijke voedingsstoffen zijn magnesium en kalium. Een van de redenen waarom we naast noten, vijgen hebben toegevoegd aan deze muesli.

Bevat 3-granen muesli (haver, gerst en tarwevlokken), rozijnen, hennepzaad, pompoenpitten, gojibessen, vijgen, pecannoten, paranoten, walnoten en hazelnoten. Alle noten zijn ongebrand en ongezouten. De vruchten zijn ongezoet.

Wij verkopen ook een notenmix speciaal voor sporters.

Sporters muesli

3-granen muesli, rozijnen, hennepzaad, pompoenpitten, gojibessen, vijgen, pecannoten, paranoten, walnoten en hazelnoten.

€ 3,95
500 gram
€ 7,90 per Kilo