Tastymix
Omschrijving

We love nuts! Deze mix heeft alles wat ons enthousiast maakt over onze producten. De noten zijn heerlijk van smaak, gezond en geven een gevuld gevoel. Het fruit geeft een heerlijke, wat zoete smaak en maakt de mix direct smeuïg.

De combinatie banaan en succes geeft een volle, zoete smaak. De gojibessen geeft daar door de iets zuurdere smaak een extra dimensie aan. Daarnaast zijn de sultana rozijnen het juist die het afmaken met hun zachte structuur. Maar het smaakt niet alleen lekker. Gojibessen zijn bijvoorbeeld rijk aan antioxidanten die ons lichaam helpen schadelijke stoffen te bestrijden.

De tastymix doet het goed om als tussendoortje te eten. Het is gezonder dan veel andere tussendoortjes door alle aanwezige gezonde voedingsstoffen in noten en vruchten. Maar dit is ook een mix die je 's avonds op tafel zet.

Bevat bruine amandelen, pompoenpitten, paranoten, pecannoten, cashewnoten, hazelnoten, banaan, gojibessen, kokossnippers en sultana's. Alle noten in de Tastymix zijn ongebrand en ongezouten. De vruchten (behalve de banaan) zijn ongezoet.

Tastymix

We love nuts! Bruine amandelen, pompoenpitten, paranoten, pecannoten, cashewnoten, hazelnoten, banaan, gojibessen, kokossnippers, sultana's.

€ 2,75
250 gram
€ 11,00 per Kilo