Superfoodmix
Omschrijving

Superfood is de nieuwe trend als het gaat om gezonde voeding. Noten, pitten en zuidvruchten zitten bomvol gezonde voedingsstoffen die we in een "normaal" voedingspatroon nauwelijks binnen zouden krijgen. Een handje superfood geeft enorm veel vitaminen, mineralen, enkelvoudige vetzuren, eiwitten, fosfor, calcium, kalium en nog veel meer.

Superfood helpt ons lichaam op allerlei manieren. Het kan onze slechte cholesterol verlagen, goede cholesterol verhogen, hart- en vaatziektes voorkomen, ondersteunt de werking van onze hersenen, verbetert de stoelgang, normaliseert de bloedsuikerspiegel, bestrijdt antioxidanten, helpt bij het controleren van ons gewicht, voorziet ons lichaam van vitaminen en mineralen, helpt bij het herstellen en opbouwen van spieren. Dit zijn enkele positieve effecten en geeft aan dat superfood zeer waardevol is om op te nemen in ons eetpatroon.

Een extra voordeel is dat noten en zuidvruchten snel een verzadigd gevoel geven. Het past daarom ook goed in een dieet om af te vallen of om op gewicht te blijven. Een handje superfoodmix is niet alleen gezond, maar helpt dus ook om ons gewicht te controleren. 

Deze mix bevat paranoten, amandelen, kokossnippers, gojibessen, sultana's, moerbeibessen, pompoenpitten en incabessen. Alle noten in de Superfoodmix zijn ongebrand en ongezouten. De vruchten zijn ongezoet.

Wij verkopen ook een superfood muesli.

Superfoodmix

Paranoten, amandelen, kokossnippers, gojibessen, sultana's, moerbeibessen, pompoenpitten en incabessen.

€ 3,15
250 gram
€ 12,60 per Kilo