Sportersmix
Omschrijving

Sporters opgelet! Tijdens het sporten moet ons lichaam veel harder werken dan in rust. Niet alleen om onze spieren te activeren, maar ook om de lichaamstemperatuur te controleren. Onze spieren, het hart en de longen zijn daar heel druk mee. Er zijn eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen nodig om onze spieren te laten herstellen en te laten groeien en om de vochtbalans te reguleren. Met de juiste voeding kunnen we ons lichaam hierbij helpen. Zowel voor, tijdens als na het sporten.

Dit is een mix zonder poespas en bevat alleen maar noten. Pompoenpitten, paranoten, pecannoten, cashewnoten, amandelen, hazelnoten en macadamia's. Deze noten bevatten veel gezonde onverzadigde vetten, eiwitten, mineralen, vitamines en andere gezonde stoffen als vezels, ijzer, zink, magnesium, calcium, etc. 

Bijkomend voordeel. Het helpt niet alleen het lichaam beter te presteren voor sporten, maar de mix is ook positief voor de cholesterol, de werking van de hersenen en het voorkomen van hart- en vaatziektes.

Alle noten in de Sportersmix zijn ongebrand en ongezouten.

Wij verkopen ook een muesli speciaal voor sporters.

Sportersmix

Pompoenpitten, paranoten, pecannoten, cashewnoten, amandelen, hazelnoten en macadamia's. Eiwitten, zink en magnesium.

€ 3,95
250 gram
€ 15,80 per Kilo