Fruitfestijn
Omschrijving

Fruitje, fruitig, fruitigste. Deze mix is één en al fruit. De heerlijke zoete smaak van aardbei, mango, ananas, gecombineerd met  de wat zuurdere smaak van appel en de typerende smaak van banaan. De noten geven een dieper contrast aan het fruitige.

Naast dat deze fruitfestijnmix lekker smaakt, is het ook nog eens gezond. Cashewnoten zitten vol met mineralen en bijna alle varianten van vitamine B. Paranoten bevatten veel selenium, een stof die schadelijke stoffen in ons lichaam bestrijdt en de werking van de schildklier en ons immuunsysteem ondersteunt. Maar paranoten hebben meer. Ze bevatten namelijk ook veel magnesium, wat ons lichaam nodig heeft om eiwitten uit ons voedsel op te nemen.

Verder bevat dit fruitfestijn geroosterde pinda's en hazelnoten. Hazelnoten bevatten veel vitamine E, mangaan, koper, ijzer, magnesium en fosfor. Net als paranoten voorkomen hazelnoten schade aan het lichaam en ondersteunen ze ook de werking van onze hersenen.

De fruitfestijnmix is op elk moment van de dag lekker. Gewoon een handje tussendoor als gezonde snack. Of 's avonds op tafel bij de borrel. Niet zomaar een borrelhapje in dat geval, maar een gezond borrelhapje. Win win!

Alle noten in de Fruitfestijn zijn ongebrand en ongezouten. De pinda's zijn geroosterd voor meer smaak.

Fruitfestijn

Aardbei, appel, ananas, mango, banaan, geroosterde pinda's, cashewnoten, paranoten en hazelnoten. Fruitig met een bite.

€ 2,85
250 gram
€ 11,40 per Kilo